Zonnepanelen (laten) plaatsen

Zonnepanelen: uw eigen energiefabriek. Met zonnepanelen op het dak van uw woning wekt u uw eigen stroom op! U hoeft dan minder stroom van uw energieleverancier af te nemen. Dat scheelt aanzienlijk in uw maandelijkse energiekosten.

Steeds meer mensen vinden het ook belangrijkom zelf schone stroom op te wekken en minder afhankelijk te zijn van (stijgende) energieprijzen. Afhankelijk van de grootte van het dak van uw woning en uw stroomverbruik is het zelfs mogelijk om helemaal in uw eigen stroomverbruik te voorzien.

Plaatsing van zonnepanelen bij (groot) onderhoud

Bij groot onderhoud bieden wij de mogelijkheid zonnepanelen te plaatsen. Dat kan tegen een beperkte huurverhoging, die u snel weer terugverdient omdat u minder betaalt aan hetenergiebedrijf. Het moet wel technisch mogelijk en verantwoord zijn om zonnepanelen aan te brengen. Wilt u niet wachten op het groot onderhoud? U kunt ons ook vragen om de zonnepanelen eerder te plaatsen. Klik hier, om uw aanvraag te starten.

Zelf (laten) doen, vraag naar de mogelijkheden

Wilt u zelf zonnepanelen (laten) aanbrengen? Dat kan, laat dit dan wel doen door een erkend gecertificeerd bedrijf. Kiest u voor deze optie, dan kunnen wij u hierin adviseren en ondersteunen. Aan het zelf plaatsen van zonnepanelen zijn spelregels verbonden (zie hiervoor onze folder). Ons advies is om het niet zelf te doen. Het aanbrengen van zonnepanelen is namelijk specialistisch werk. Als dit ondeskundig gebeurt, kan er schade ontstaan. De verzekeringsmaatschappijkan het u bij aantoonbare ondeskundigheid heel lastig maken.

Rekenvoorbeeld

Dit rekenvoorbeeld geeft u een indruk van wat het plaatsen van zonnepanelen kan betekenen voor uw woonlasten. Let op, iedere situatie is anders. Het verschilt bijvoorbeeld per woning hoeveel panelen er op het dak passen, hoeveel schaduw er op het dak valt of hoe groot het energieverbruik van de bewonersis. Wij geven u daarom graag een advies op maat voor uw eigen situatie.

Woonlasten zonder zonnepanelenWoonlasten met zonnepanelen
Huur560580
Maandelijkse energienota160120 – 130 *
TOTAAL720700 – 710

Log in

Registreren

terms & conditions