Klusfolders

Om u te helpen bij het klussen, hebben wij verschillende klusfolders beschikbaar. Dit zijn brochures met richtlijnen, handige informatie en nuttige tips. De volgende klusfolders kunt u raadplegen:

  • Klusfolder het schilderen of behangen van uw woning: in deze klusfolder leest u hoe u de binnenwanden van uw woning kunt opknappen;
  • Klusfolder het plaatsen of verwijderen van een tussenwand: in deze klusfolder leest u hoe u een tussenwand plaatst of verwijdert, bijvoorbeeld om een extra kamer te creëren of juist van twee kamers één kamer te maken;
  • Klusfolder vloeren: in deze klusfolder leest u hoe u een harde vloerbedekking in uw woning kunt aanleggen;
  • Klusfolder het plaatsen van een schotelantenne: aan het plaatsen van een schotelantenne zijn een aantal voorwaarden en (veiligheids-)voorschriften verbonden. In deze klusfolder leest u daar meer over.

 

Het kan zijn dat de klus die u wenst uit te voeren niet in de bovenstaande folders aan bod komt. In dat geval voorzien wij u graag van advies. Zo bent u er immers zeker van dat de klus die u zult uitvoeren, voldoet aan de kwaliteitseisen. Wij vernemen graag van u zodat wij u in contact kunnen brengen met onze beheerder.

Log in

Registreren

terms & conditions