Aanpassingen in uw woning

Bij het aanbrengen van aanpassingen of het klussen in uw woning maken wij een onderscheid tussen aanpassingen en klussen die zelf kunt (laten) uitvoeren en aanpassingen en klussen die wij uitvoeren. Bij aanpassingen en klussen die wij uitvoeren, berekenen wij een huurverhoging of een verhoging van de servicekosten.

Aanpassingen en klussen in de woning

Voor sommige aanpassingen en klussen in de woning hoeft u geen toestemming van ons te vragen. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van een nieuwe keuken of het verwijderen van een wand. Dat geldt ook voor het uitvoeren van kleine klussen, zoals het behangen van of schilderen van de binnenmuren.

Voor meer informatie over het uitvoeren van kleine klussen, verwijzen wij u door naar onze klusbrochures.

Aanpassingen door ons

Er zijn aanpassingen denkbaar die u door ons wenst te laten uitvoeren, bijvoorbeeld doordat het niet eenvoudig zelf te doen is. Wij doen dat graag voor u. Het hangt af van de aanpassing op welke manier de kosten worden doorberekend aan u. De kosten van de aanpassingen kunnen wij doorberekenen in de huurprijs door middel van een verhoging. Een andere mogelijkheid is het verhogen van de servicekosten. De aanpassingen die u tegen een verhoging kunt laten uitvoeren, zijn:

  • Het aanbrengen van een cv-installatie, radiator of boiler;
  • Het aanbrengen van isolerende aanpassingen, zoals dak-, spouw-, vloer- en gasisolatie;
  • Het plaatsten van zonnepanelen (u dient dit te melden bij energieleveren.nl).
Voorwaarden aanpassingen

Om in aanmerking te komen voor een aanpassing mag er geen huurachterstand bestaan. Aanpassingen zoals het plaatsen van zonnepanelen of het plaatsen van isolatieglas worden niet uitgevoerd als er binnen drie jaar onderhoudsplannen voor de woning op de planning staan.

Log in

Registreren

terms & conditions