huurder

“Kijk hier eens om je heen. Ik zit hier prachtig. Ik huur al jaren bij Stroes Onroerend Goed. In zo’n periode gebeurt er natuurlijk altijd wel wat.

Gelukkig staat men bij Stroes dan altijd voor je klaar. Overal valt over te praten. Dat houdt de deuren open en leidt altijd tot een goede oplossing.

Het is weliswaar voorlopig niet aan de orde, maar mocht ik weer verhuizen, klop ik eerst weer bij Stroes Onroerend Goed aan.”

makelaar

“Als makelaar vind ik het belangrijk Stroes Onroerend Goed bovenaan mijn lijst te hebben.

Het is goed en duidelijk zaken doen. Als wij een object aanbieden weten we meteen waar we aan toe zijn.

Als de ‘deal’ doorgaat worden de concrete afspraken direct opgevolgd. En dat is natuurlijk prettig werken.”

ondernemer

“Stroes Onroerend Goed vertelde ons over de ‘Sale & Leaseback’ constructie. We hadden daar nog nooit over nagedacht. Het kwam ook precies op het juiste moment. 

We hebben dat allemaal eens bekeken en het bleek voor ons de ideale oplossing. We moesten investeren, daar tegenop zien hoefde niet meer. 

Over vijf jaar hebben we het recht om het pand weer terug te kopen. In die tussentijd kunnen we en investeren in een pand dat straks, wellicht weer van ons is, én we hebben voldoende liquide middelen. 

Het is ons duidelijk geworden dat Stroes Onroerend Goed nauw betrokken is bij de ondernemers en begrip heeft voor elke situatie.”

verkoper

“Nog maar recent wilde ik mijn pand verkopen. Ik kende Stroes Onroerend Goed van de vorige verkoop. Die was snel en soepel verlopen.

Ik had zelf geen idee hoe de markt er nu voor staat. Je hoort zoveel verhalen. Maar ook nu kreeg ik duidelijk inzicht. 

De aanpak die Stroes voorstelde werkte ook nu optimaal. In een mum van tijd zaten we bij de notaris voor de overdracht. Perfect geregeld.”

studenten

“Het was wel even wat anders. Als student word je niet vaak serieus genomen. Na het bekijken van het pand hadden we nog wel wat opmerkingen. Dat kon meteen overlegd worden. 

Een duidelijke en professionele afhandeling. Meer kunnen we niet zeggen. Kijk eens naar het resultaat. Alles wat was afgesproken is ook daadwerkelijk uitgevoerd. Fantastisch wonen! Het is een goede keuze geweest.”

Log in

Registreren

terms & conditions