Reparatie en onderhoud

Elke woning heeft wel eens onderhoud nodig. Bovendien is onderhoud ook van belang voor de levensduur van uw woning. Heeft u een reparatie die uitgevoerd dient te worden? Wij reageren hier adequaat op door middel van het bieden van vakkundige reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Sommige reparaties kunt u zelf uitvoeren. Zowel een huurder alsook de verhuurder hebben verplichtingen bij het onderhouden van de woning. Wij leggen u graag uit wie wat doet.

Heeft u een reparatieverzoek? Dan is het goed om eerst te kijken wat u zelf kunt doen en wanneer wij verantwoordelijk zijn. Klik hier voor een overzicht. Vervolgens kunt u hier klikken om te kijken bij welke bedrijven u zelf een afspraak mag maken. Ook leggen wij uit hoe u een reparatieverzoek indient.

Individueel en collectief huurdersabonnement

Heeft u een individueel huurdersabonnement? Dan gelden er afwijkende afspraken. Bij een individueel huurdersabonnement voeren wij doorgaans de meeste werkzaamheden uit die normaliter uw verantwoordelijk zijn. Klik hier voor meer informatie. Wilt u dat uw dakgoten worden schoongehouden en uw riolering wordt ontstopt? Dan kunt u lid worden van het collectief huurdersabonnement. Klik hier voor meer informatie.

Glasverzekering

Naast een onderhoudsabonnement is het raadzaam om ook een glasverzekering af te sluiten voor uw woning. Een glasverzekering vergoedt schade aan de ramen van uw woning. Klik hier voor meer informatie.

Log in

Registreren

terms & conditions