Vergoeding aanpassingen in het geval van een verhuizing

Als u aanpassingen in de woning hebt aangebracht en u gaat verhuizen, dan kunt u mogelijk een vergoeding krijgen voor deze aangebrachte aanpassingen. Wij leggen u graag uit hoe het werkt.

Aanpassingen die voor vergoeding in aanmerking komen

Niet alle aangebrachte aanpassingen komen voor vergoeding in aanmerking. Wij nemen als uitgangspunt dat het moet gaan om aanpassingen die wij bij het verrichten van het onderhoud ook zouden aanbrengen en uitvoeren. Deze aanpassingen dienen de kwaliteit alsook de waarde van de woning te verhogen. Hierbij kunt u denken aan een nieuwe keuken of het plaatsen van zonnepanelen.

Berekening vergoeding

De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de kosten die u heeft gemaakt om de aanpassing in uw woning aan te brengen. Ook is het voor de hoogte van de vergoeding van doorslaggevend belang de kwaliteit, de leeftijd, de onderhoudskosten en de afschrijvingstermijn van de aanpassing. Het is van belang dat u inzichtelijk kunt maken wat de kosten exact waren en hoe oud de aanpassing is. Dit kunt u bijvoorbeeld met facturen of kassabonnen aantonen. Let op: als de aanpassingen al afgeschreven zijn, dan komt u niet in aanmerking voor een vergoeding.

Log in

Registreren

terms & conditions