Veilig wonen

Iedereen wil in een veilige en gezonde leefomgeving wonen. Uw huis is immers ook uw thuis: een plek waar u het meeste van uw tijd doorbrengt. Wij geven u graag meer informatie over hoe u ervoor kunt zorgen dat ook u veilig en ongestoord kunt wonen.

Asbest

Asbest hoeft niet gevaarlijk te zijn, maar het kan wel. Het is daarom belangrijk om bij de constatering van asbest te weten wat u kunt doen en wat wij in een dergelijk geval kunnen betekenen. Klik hier voor meer informatie.

Tips om veilig te wonen

Door het opvolgen van een aantal eenvoudige tips kunt u zelf bijdragen aan een veilige leef- en woonomgeving. Wij zetten de tips graag voor u op een rij.

  • Geef inbrekers geen kans! Wees goed voorbereid. Denk bijvoorbeeld na over hoe u uw woning achterlaat als u op vakantie gaat en berg uw kostbare apparatuur goed op.
  • Voorkom brand! Neem maatregelen ter voorkoming van en beperking van brand.
  • Voorkom koolmonoxidevergiftiging! Koolmonoxide is een onderschat en onbegrepen gevaar. Koolmonoxidevergiftigingen ontstaan door oudere geisers, cv-installaties en gaskachels. Bij verkeerd of kapot toestel wordt de zuurstof in de ruimte waarin ze staan onttrokken.

 

Wij verstrekken u graag meer informatie over hoe u ervoor kunt zorgen dat uw woonomgeving veilig is en blijft. Raadplaag onze folder veiligheid voorop.

Log in

Registreren

terms & conditions