Onze visie

Een solide en strak gemanagede vastgoedorganisatie. Dat is Stroes Onroerend Goed uit Culemborg.
Stroes Onroerend Goed beschikt over een portefeuille bestaande uit woningen, bedrijfspanden, winkelpanden en kantoorpanden op bijzondere locaties.
Stroes Onroerend Goed biedt zijn relaties een compleet serviceapparaat aan, bestaande uit een vast netwerk van notarissen, accountants, makelaars en aannemers.
De kernactiviteit van Stroes Onroerend Goed is het beleggen in en aanbieden van onroerend goed voor de zakelijk en particuliere markt op locaties in Midden-Nederland.
Wim Stroes is algemeen directeur van Stroes Onroerend Goed. Zijn jarenlange ervaring in de handelssector en de vastgoedmakelaardijhebben gezorgd voor een heldere ondernemersvisie: “In de visie van Stroes Onroerend Goed staat de klant centraal.
De lijnen kort, de afhandeling correct.
Onze aanpak kenmerkt zich dan ook door een snelle handelswijze, adequate en discrete oplossingen en alle aandacht voor persoonlijk contact.”

Let’s talk

Op deze site vindt u alle informatie over onze activiteiten en onze werkwijze. Wilt u meer weten?
Klik op contact en laat ons weten hoe u benaderd wilt worden. U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen, bel Stroes Onroerend Goed op 0345 – 530.617