Verkoop

Stroes Onroerend Goed heeft een duidelijke visie op vastgoed. Het komt regelmatig voor dat wij onroerend goed aankopen en vanuit onze visie een herontwikkelingstraject starten. Verkoop is mogelijk wanneer het onroerend goed aan al uw wensen en eisen voldoet. Alleen in dat geval vinden wij het acceptabel om u een marktconforme prijs te vragen.

Helderheid

Bij aankoop van onroerend goed uit de portefeuille van Stroes Onroerend Goed kunt u een helderheid in zaken verwachten. Stroes Onroerend Goed stelt uitgebreide documentatie over het betreffende object op. Zo hebt u te allen tijde een compleet en overzichtelijk beeld. De vakkennis en het enthousiasme van de medewerkers van Stroes Onroerend Goed zullen u er van overtuigen dat u met een solide en ervaren partner zaken doet.

Service op maat

Ook als u specifieke wensen heeft voor bijvoorbeeld een productieruimte of winkelpand, kunt u bij Stroes Onroerend Goed terecht. Stroes Onroerend Goed inventariseert uw wensen en levert service op maat.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Klik op contact en laat ons weten hoe u benaderd wilt worden. U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen, bel Stroes Onroerend Goed op 0345– 530.617