Verhuur

Stroes Onroerend Goed verhuurt onroerend goed aan zowel bedrijven als particulieren. Het bedrijfsaanbod bestaat uit winkelpanden, bedrijfspanden en kantoren. De winkelpanden liggen voornamelijk op A1 en A2 locaties in de binnensteden. De bedrijfspanden en kantoorpanden vindt u door heel Nederland.

In en rond de provincie Utrecht is Stroes Onroerend Goed actief als verhuurder op de particuliere markt. Het aanbod is breed en strekt zich uit van appartementen tot grachtenpanden. Ook voor studenten is er een ruim aanbod.

Uitgebreide portefeuille

Stroes Onroerend Goed heeft een uitgebreide portefeuille van onroerend goed. Dus ook als u specifieke eisen heeft voor uw winkelpand, als u een productieruimte op maat of een representatieve kantoorruimte zoekt: in Stroes Onroerend Goed vindt u de juiste partner. Wij luisteren graag naar uw wensen en gaan op zoek naar een passende oplossing.

Zorgeloos huren

Stroes Onroerend Goed stelt zich ten doel de huurders van haar onroerende goederen zonder zorgen te laten huren. Wij hebben alle faciliteiten in huis om u als huurder een complete service te bieden. Een onderhoudsdienst staat bij spoedreparaties altijd voor u klaar. Wanneer het om grotere werkzaamheden gaat, hebben wij relaties met gerenommeerde aannemers, die onze huurders al jaren met raad en daad bijstaan.

Huren bij Stroes Onroerend Goed betekent dat u met een professionele en solide verhuurder zaken doet. Dit wordt onderstreept door het grote aantal langlopende relaties met onze huurders. Vele particulieren, studenten, detaillisten, MKB-ers en productiebedrijven huren al jaren met het volste vertrouwen bij Stroes Onroerend Goed. Stroes Onroerend Goed is een strak georganiseerde vastgoedorganisatie met een perfecte service. U kunt zorgeloos en met vertrouwen huren.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Klik op contact en laat ons weten hoe u benaderd wilt worden. U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen, bel Stroes Onroerend Goed op 0345– 530.617