Sale leaseback

Voor organisaties die op korte termijn meer liquide middelen willen generen of de overwaarde van een bedrijfspand willen benutten, heeft Stroes Onroerend Goed de Sale & Leaseback constructie.

Een Sale & Leaseback constructie houdt in dat u het onroerend goed te koop aanbiedt bij Stroes Onroerend Goed. Vervolgens least u direct het betreffende pand weer terug. U kunt het pand dus blijven gebruiken voor uw bedrijfsactiviteiten. Uw organisatie heeft snel de beschikking over de vrijgekomen liquide middelen of overwaarde. Stroes Onroerend Goed neemt het complete onderhoud van het onroerend goed van u over.

De verkoop

Stroes Onroerend Goed is al jarenlang actief op de markt van onroerend goed. De medewerkers van Stroes Onroerend Goed beschikken over ruime expertise en vakkennis. U kunt dus rekenen op een snelle en nauwkeurige taxatie. Daarbij houdt Stroes Onroerend Goed de communicatielijnen kort en de organisatie duidelijk georganiseerd. Tevens is er een vast team van financieel experts. Met Stroes Onroerend Goed kunt u snel en discreet zaken doen.

De leaseback

De organisatie van Stroes Onroerend Goed is erop gericht om u zonder zorgen te laten leasen. Stroes Onroerend Goed heeft een eigen onderhoudsdienst en een uitgebreid netwerk van aannemers. Alle faciliteiten zijn dus aanwezig om u bij spoedreparaties en structureel onderhoud van dienst te zijn. Bij Stroes Onroerend Goed huurt u zorgeloos.

Persoonlijk

Stroes Onroerend Goed is een organisatie zich in uw specifieke omstandigheden inleeft. Wij zoeken altijd naar een oplossing die voor alle partijen passend is. Bij Stroes Onroerend Goed kunt u er van uitgaan dat u de persoonlijke aandacht krijgt die u verwacht.

Met een Sale & Leaseback constructie van Stroes Onroerend Goed verzekert u zich van een professionele en solide partner. Langlopende relaties met onze klanten onderstrepen dat. Vele detaillisten, MKB-ers en productiebedrijven werkten al met Stroes Onroerend Goed. Stroes Onroerend Goed is een goed georganiseerd bedrijf met een perfect serviceapparaat.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Klik op contact en laat ons weten hoe u benaderd wilt worden. U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen, bel Stroes Onroerend Goed op 0345– 530.617