Aankoop

Stroes Onroerend Goed is continu bezig met het uitbreiden van de onroerend goed portefeuille. Wij zijn altijd geïnteresseerd in (bij voorkeur verhuurde) kantoorpanden, winkelpanden, horecaruimtes, woningen en bedrijfsruimtes.

Snel schakelen

Stroes Onroerend Goed is in staat binnen 48 uur te laten weten of een aangeboden pand onze interesse heeft. Jarenlange ervaring en vakkennis hebben gezorgd voor een goede kijk op vastgoed. Ons brede relatienetwerk houdt ons continu op de hoogte van vraag en aanbod. Op deze manier is Stroes Onroerend Goed in staat snel en nauwkeurig te taxeren.
Na de eerste inventarisatie volgt op korte termijn een bouwkundig onderzoek. Stroes Onroerend Goed kent korte communicatielijnen, een goede organisatie en koopt voor eigen rekening en risico in. Stroes Onroerend Goed kent een sterke liquiditeitspositie en kan dus zonder voorbehoud van externe financiering aankopen. Bij spoedeisende transacties is snelle afname en overschrijving dus mogelijk. Met vaste notarissen en accountants zorgt Stroes Onroerend Goed voor een vlotte en discrete afhandeling.

Persoonlijk

Stroes Onroerend Goed is een organisatie die zich in uw specifieke omstandigheden inleeft. Wij zoeken altijd naar een oplossing die voor alle partijen passend is, ook wat betreft de financieringstermijn. Bij Stroes Onroerend Goed kunt u er van uitgaan dat u de persoonlijke aandacht krijgt die u verwacht.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Klik op contact en laat ons weten hoe u benaderd wilt worden. U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen, bel Stroes Onroerend Goed op 0345– 530.617